Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu Lisesi

Telefon : (0354) 212 11 51
WEB https://yozgatanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Köseoğlu Mah. Adnan Menderes Bulvarı 66200 YOZGAT
VİZYON : İstiyoruz ki; Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, Bilgi toplumunun gereklerine cevap verecek nitelikleri taşıyan,karşılaştığı zorlukları ön yargıya kapılmadan aşmaya çalışan,yüksek öğretime hazırlanan,okuduğunu anlayan, öğrenen ve öğrendiğini uygulayabilen gençler yetişsin, Kazanmış olduğu sağlam şahsiyetle,manevi ve kültürel değerlerimizi taşıyan,devletine ve ailesine karşı sorumluluklarının bilincinde olan,ruhen ve bedenen dengeli bir yapıya ulaşmış fertler yetişsin.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :5
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:30 15.:50
Yabancı Dil : İngilizce / Arapça / Almanca
Isınma : Doğal gaz
Servis :
Ulaşım : En merkezi bir yer. Hiçbir şekilde ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Ana cadde üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :